вівторок, 05 березня 2024 12:31

"Бачив тіла вбитих сусідів" - 19-річна донька Зеленських зустрічається з хлопцем, який пережив окупацію в Маріуполі
3

Сім'я Зеленських
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Сім'я Зеленських
Сім'я Зеленських

Перша леді Олена Зеленська розповіла, що її донька - 19-річна Олександра - зустрічається з хлопцем з Маріуполя.

У інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану, дружина президента пригадала, як вони ходили на документальний фільм "20 днів у Маріуполі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми маємо паралельні життя" - Олена Зеленська про чоловіка-президента

"Моя донька зі своїм другом ходила до кінотеатру на прем'єру цього фільму. І її хлопець, він з Маріуполя, і він зі своїми батьками мав можливість просидіти у підвалах кілька тижнів, перш ніж виїхати. Він особисто бачив тіла вбитих сусідів. Я питала потім доньку, як їй фільм. Вона сказала, що вона плакала. Тоді я поцікавилася, як хлопцю. Він теж плакав. Так само, як й інші люди у залі. В такі моменти дуже важко. Але інколи просто необхідно плакати, випускати емоції. Тому я дуже вдячна авторам цього фільму, бо, перш за все, вони розповідають про нас світові. І для нас це певна терапія, відпустити все", - зазначила Зеленська.

Раніше Зеленська, під час свого візиту до Великої Британії, зустрілась із королевою Каміллою. Зеленська подякувала королівській родині за теплий прийом і за послідовну підтримку України в боротьбі за свою свободу.

Зараз ви читаєте новину «"Бачив тіла вбитих сусідів" - 19-річна донька Зеленських зустрічається з хлопцем, який пережив окупацію в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі