вівторок, 05 березня 2024 00:25

"Ми маємо паралельні життя" - Олена Зеленська про чоловіка-президента

"Ми маємо паралельні життя" - Олена Зеленська про чоловіка-президента
Олена Зеленська розповіла про дітей та паралельні життя з чоловіком-президентом. Фото: Фейсбук Олени Зеленської

Перша леді України Олена Зеленська має "паралельне життя" із чоловіком президентом Володимиром Зеленським.

Діти також дуже рідко бачать тата. Про це Зеленська розповіла в інтерв'ю журналісту Пірсу Моргану на YouTube під час ділової поїздки до Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коричневий костюм-трійка й золота брошка: фото першої леді в елегантному образі

"Я можу бачити його іноді у президентському офісі, тому що я маю свій офіс. Іноді я можу подзвонити йому. І якщо він не зайнятий, я можу зайти до його офісу і зустрітися, але не завжди. Наші календарі не сходяться. Якщо він має час розмовляти зі мною, я не маю час розмовляти з ним. А вчора ми ніяк не могли зателефонувати одне одному, бо він мені три рази дзвонив. А я була на зустрічах. А потім я почала телефонувати. А він був зайнятий. Він не може відповісти. Тому ми маємо паралельні життя. Але це нормально", – сказала перша леді.

Зеленська також розповіла, що її діти – 19-річна Олександра й 11-річний Кирило – рідко бачаться із батьком-президентом через брак вільного часу.

"Приблизно раз на тиждень. На кілька годин ми можемо зустрітися. Іноді трохи менше, коли він має інші зустрічі", – поділилася перша леді.

Вона зауважила, що намагається створити для дітей комфортні умови для життя. За словами Зеленської, Олександра "вчиться в університеті й має друзів", а молодший син "ходить до школи", хоч і навчання нині проходить у дистанційному форматі.

Перша леді Олена Зеленська, під час свого візиту до Великої Британії, зустрілась із королевою Каміллою. Зеленська подякувала королівській родині за теплий прийом і за послідовну підтримку України в боротьбі за свою свободу.

Зараз ви читаєте новину «"Ми маємо паралельні життя" - Олена Зеленська про чоловіка-президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі