понеділок, 29 травня 2017 11:57

В Укрзалізниці розповіли, скільки купили вугілля в ЛНР і ДНР

Автор: dt.ua
  За минулий рік з ЛНР і ДНР вивезли 11,8 млн тонн кам'яного вугілля і 1,3 тис. тонн коксу на підконтрольну територію України
За минулий рік з ЛНР і ДНР вивезли 11,8 млн тонн кам'яного вугілля і 1,3 тис. тонн коксу на підконтрольну територію України

За минулий рік з окупованих територій ЛНР і ДНР вивезли 11,8 млн т кам'яного вугілля і 1,3 тис. т коксу.

Про це поінформувала прес-служба Укрзалізниці.

"Розрахунки за перевезення вантажів проводили на підконтрольній українській владі території. Вагони йшли через контрольні пункти пропуску", - йдеться у повідомленні.

Із березня 2017 року перевезення вантажів залізничним транспортом між контрольованою і тимчасово непідконтрольною територіями не здійснюють після рішення РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахтарі в ДНР з лютого не отримують зарплати

26 грудня бійці добровольчих батальйонів оголосили про початок блокування. Колишній в.о. начштабу батальйону "Айдар" Валентин Лихоліт пообіцяв не пропускати метал, вугілля, деревину та промислові партії алкоголю і сигарет.

Військові вимагали звільнення усіх українських військовополонених.

25 січня 2017 року бійці і деякі народні депутати заблокували ділянку залізниці в Луганській області. Поліція порушила справу.

Блокування призвело до дефіциту антрацитового вугілля. 15 лютого в Україні запровадили надзвичайні заходи у сфері енергетики.

Зараз ви читаєте новину «В Укрзалізниці розповіли, скільки купили вугілля в ЛНР і ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі