пʼятниця, 18 серпня 2017 16:40

В Україні стартувало будівництво газопроводу в обхід ДНР

В Україні стартувало будівництво газопроводу в обхід ДНР
В Україні будують газопровід в обхід ДНР Фото:dovidkam

Україна розпочала будівництво газопроводу в обхід ДНР. Це дасть змогу забезпечити газом Авдіївку та низку навколишніх селищ.

Робітники уже займаються будівельно-монтажними роботами і невдовзі розпочнуть прокладати труби. Про це пише на своїй сторінці у Facebook глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалились на шнурках: в мережі висміяли затримання терористами "диверсанта"

"Приступили до будівництва підвідного газогону високого тиску від Очеретяного до Авдіївки",- пише Жебрівський.

Загальна вартість проекту становить близько 58 млн грн. Частину суми профінансує Авдіївський коксохімічний завод.

"Після завершення будівництва ми зможемо подавати газ на Авдіївку та ще 7 навколишніх селищ (Красногорівка, Ласточкине, Орловка, Тоненьке, Водяне, Первомайське та Нетайлове) з території, яку контролює Україна".

За словами Павла Жебрівського, після цього люди перестануть бути заручниками окупантів, які захопили частину української інфраструктури.

Кабінет міністрів України у п'ятницю розгляне проект постанови про внесення зміни до порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції.

Зараз ви читаєте новину «В Україні стартувало будівництво газопроводу в обхід ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі