пʼятниця, 10 травня 2019 14:05

В окупованому Луганську бойовики побили інструктора, який приїхав їх навчати

В окупованому Луганську бойовики побили інструктора, який приїхав їх навчати
Фото: з відкритих джерел

В одному із ресторанів окупованого Луганська між 3 бойовиками та інструктором із Росії стався конфлікт. Росіянин отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Ці бойовики є "слухачами" спеціально утворених навчальних центрів на окупованій території.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони України, командування російських окупаційних військ посилює підготовку диверсійно-розвідувальних груп, про це повідомляє Depo.Донбас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ні слави, ні грошей" - псковський десантник розповів про бій із українцями за Новосвітлівку

Зараз там готують більше 100 осіб, відібраних російськими інструкторами з числа особового складу 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. Частина залучених мають кримінальне минуле. Програма підготовки диверсантів включає теоретичні та "польові" заняття. Зокрема, навчання з відпрацюванням питань переходу лінії зіткнення та скоєння диверсій.

"Рівень дисципліни серед особового складу російсько-окупаційних військ у зазначених навчальних центрах залишається низьким", - йдеться у повідомленні.

7 травня під Докучаєвськом на Донеччині у зіткненні з українською армією попрощався з життям високопоставлений терорист ДНР, комбат на прізвисько "Лунь". Він громадянин Росії.

Зараз ви читаєте новину «В окупованому Луганську бойовики побили інструктора, який приїхав їх навчати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі