понеділок, 31 серпня 2020 09:26

У Нідерландах відновили судовий процес у справі MH17

У Нідерландах відновили судовий процес у справі MH17
Суд очікує доповіді від захисту щодо прогресу у формуванні нових вимог про додаткові розслідування. Фото: Reuters

31 серпня в Нідерландах поновляться слухання у справі про катастрофу малазійського "Боїнга" MH17 у небі над Донбасом. Головною темою обговорення будуть вимоги компенсації з боку родичів.

Суд також розраховує заслухати захист щодо вимог додаткового розслідування, передає УНН.

У березні суд піднімав низку питань, що стосувалися можливих вимог про компенсацію з боку родичів. Прокуратура частково і в попередньому порядку дала відповіді, а юристи родичів заявили, що підготуються до початку вересня.

Зокрема, суд очікує доповіді від захисту щодо прогресу у формуванні нових вимог про додаткові розслідування. Мова йде не лише про вимоги, що захист може сформулювати без консультацій зі своїм клієнтом Олегом Пулатовим, який проходить одним з чотирьох обвинувачених у справі, але й про вимоги, які залежать від таких консультацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стоїть за фейковими новинами про катастрофу рейсу МН17

Пасажирський літак компанії Malaysia Airlines, що виконував регулярний рейс МН17, було збито 17 липня 2014 року неподалік міста Торез на Донеччині, коли вже тривала російська агресія проти України.

У катастрофі загинули всі пасажири та екіпаж - 298 людей, 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Серед них було 80 дітей, 3 із яких - немовлята.

Зараз ви читаєте новину «У Нідерландах відновили судовий процес у справі MH17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі