понеділок, 20 березня 2017 10:58

Терористи придумали, як змусити незадоволених "націоналізацією" мовчати

Терористи придумали, як змусити незадоволених "націоналізацією" мовчати
Робітники націоналізованих підприємств у ДНР бояться, що будуть отримувати зарплату їжею

Керівництво невизнаної ДНР знайшло спосіб задобрити незадоволених "націоналізацією".

Про це повідомляє координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Через невдоволення працівників "Республіканського передавального центру", створеного керівництвом ДНР на базі "націоналізованих" потужностей Донецької філії концерну РРТ, прийнято рішення виплатити заробітну плату працівникам у розмірі подвійної "української" заробітної плати з вирахуванням 13% податків. Розмір виплачуваної заробітної плати сягає 20 тисяч російських рублів", - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франції засудили "націоналізацію" підприємств на Донбасі

Російське командування наказало "міністерству інформації" самопроголошеної республіки кинути всі сили на висвітлення кампанії націоналізації в пресі та місцевих ЗМІ. Уже готується серія телерепортажів із шахти ім. Засядька у Донецьку про негативне ставлення українського керівництва до шахтарів.

Серед працівників "віджатих" в окупованому Донецьку підприємств зростає невдоволення новими порядками. Люди бояться повернення часів, коли заробітну плату видавали їжею або продукцією підприємств.

Зараз ви читаєте новину «Терористи придумали, як змусити незадоволених "націоналізацією" мовчати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі