середа, 01 червня 2022 18:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Сіверськодонецьк частково під контролем окупантів: деталі

Сіверськодонецьк частково під контролем окупантів: деталі
Ворог намагався наступати у напрямку Довгенького та Дібрівного. Фото: Генштаб ЗСУ

На Слов'янському напрямку російські окупанти обстріляли з артилерії українські підрозділи в районах населених пунктів Святогірськ та Рідне.

Ворог намагався наступати в напрямку Довгенького та Дібрівного, але зазнав втрат та відійшов, повідомляє Генштаб ЗСУ у новому зведенні в Facebook.

На Харківському напрямку загарбники зосередили зусилля на утриманні зайнятих рубежів. Щоб затримати просування ЗСУ, окупанти обстріляли позиції зі ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Руські Тишки, Золочів та Дергачі.

"На Донецькому напрямку противник завдавав авіаційних ударів силами оперативно-тактичної авіації у районах Авдіївки, Нью-Йорка, Новоселівки, Щербаків, та армійської авіації - неподалік населених пунктів Роти, Покровське та Новоселівка", - повідомляє Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна виграє" - США оголосили новий пакет військової допомоги

На Сіверськодонецькому напрямку ворог веде штурмові дії в населеному пункті Сіверськодонецьк, має частковий успіх, встановив контроль над східною частиною міста.

На Бахмутському напрямку противник штурмує населений пункт Комишуваха, успіху не має.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних бойових дій окупанти не проводили.

З території Курської області ворог обстріляв з артилерії українські підрозділи в районах Білопілля та Стукалівки Сумської області. На Сіверському напрямку росіяни ударні групи не формують.

Зараз ви читаєте новину «Сіверськодонецьк частково під контролем окупантів: деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі