понеділок, 13 лютого 2023 13:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни полізли у наступ: назвали найгарячіші точки Луганщини

Росіяни полізли у наступ: назвали найгарячіші точки Луганщини
Сьогодні о 4:00 росіяни атакували Білогорівку з усіх можливих боків. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Луганському фронті найгарячіше зараз у Білогорівці та в районі Кремінної.

Про ситуацію у регіоні станом на ранок, 13 лютого, розповів глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Найгарячіше зараз поблизу Кремінної і Білогорівки. Сьогодні о 4:00 росіяни атакували Білогорівку з усіх можливих боків, але всі спроби ворога відбиті Збройними силами України. Наші сили оборони цей наступ відбили. Та сама ситуація відбувалася на Кремінському напрямку, ворог атакує великою кількістю особового складу. Після бойового зіткнення з нашими захисниками рашисти відійшли назад. На Сватівському напрямку – стабільно", – ідеться в повідомленні.

Водночас на фронті Луганщини значно збільшилась кількість обстрілів і авіаударів з боку росіян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганщина в окупації: Гайдай розказав про нові знущання росіян

"Очікуємо найближчими днями масованих цілодобових атак рашистів", – додав Гайдай.

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів, а також три удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога. Українські ракетники і артилеристи уразили 10 районів зосередження живої сили, позицію протиповітряної оборони та три склади боєприпасів противника.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни полізли у наступ: назвали найгарячіші точки Луганщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі