понеділок, 13 лютого 2023 07:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили гарні новини з передової

Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили гарні новини з передової
Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 355-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. Противник занає значних втрат на фронті, особливо у живій силі. Зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Водночас підрозділи Збройних сил України за минулу добу відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Гряниківка Харківської області; Кремінна і Білогорівка на Луганщині; Виїмка, Федорівка, Васюківка, Бахмут, Іванівське і Кліщіївка Донецької області, а також Залізничне на Запоріжжі, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 13 лютого.

"Через низький рівень забезпечення зимовим обмундируванням з січня значно зросла кількість російських військовослужбовців з ознаками обмороження кінцівок. У медичних закладах Горлівки Донецької області кількість пацієнтів з таким діагнозом складає до 30 відсотків від усіх поранених", – сказано у зведені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль намагається приховати масштабні втрати техніки РФ в Україні

Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів, а також три удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів ворога. Українські ракетники і артилеристи уразили 10 районів зосередження живої сили, позицію протиповітряної оборони та три склади боєприпасів противника.

Збройні сили України знищили під Вугледаром на Донеччині елітну бригаду морської піхоти РФ включно з командирами. Раніше бригаду тричі доукомплектовували.

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили гарні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі