субота, 03 квітня 2021 23:26

Резніков назвав 3 умови для залучення інвесторів на Донбас

Резніков назвав 3 умови для залучення інвесторів на Донбас

Для залучення інвесторів на підконтрольну Україні частину Донецької та Луганської областей потрібні три умови: інфраструктура, ринок збуту і трудові ресурси.

Про це в ефірі телеканалу "Дом" повідомив віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков.

Він зауважив, що минулої осені зустрічався з заступником держсекретаря США Стівеном Біганом, який до цього був віцепрезидентом Ford Motor Company, і запитав його, що б могло привабити американських бізнесменів для вкладання інвестицій в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На розмінування Донбасу потрібно 30 років

"Він (Біган - ред.) відразу говорить: "У мене три питання до тебе буде. Перше - це інфраструктура, друге - це ринок праці (тобто робочі руки, хто буде працювати на підприємствах) і третє - це ринок збуту. Ось якщо ти мені даєш відповіді на всі питання, вважай, що отримав мій позитив", - згадує віцепрем'єр-міністр.

Раніше Резніков назвав єдиний шлях врегулювання ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Резніков назвав 3 умови для залучення інвесторів на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі