середа, 16 грудня 2020 07:55

Путінські найманці активізувалися на Донбасі. Різко збільшилася кількість обстрілів

Путінські найманці активізувалися на Донбасі. Різко збільшилася кількість обстрілів
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі минулої доби, 15 грудня, російсько-окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню.

Із гранатометів різних систем та стрілецької зброї стріляли поблизу Шумів, Авдіївки, Опитного та Водяного, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

"Найбільше обстрілів було зафіксовано в передмісті Авдіївки. Тут ворог 4 рази відкривав вогонь у напрямку українських позицій з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Поблизу Опитного та Водяного, що на Приазов'ї, стріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Двічі стріляли біля Шумів. На цьому напрямку противник неодноразово використовував як підствольні, так і автоматичні станкові гранатомети, стрілецьку зброю", - розповіли в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни ЗСУ всипали путінським найманцям у відповідь на обстріли

Вогневі провокації збройних формувань Російської Федерації не несли загрози для українських воїнів, тому наші захисники вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Сьогоні, 16 грудня, поблизу Водяного окупанти стріляли з станкових та ручних протитанкових гранатометів. Провокація противника не становила загрози для наших воїнів, вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень немає.

Російські загарбники вивели на передові позиції танки та артилерійські підрозділи 1-го та 2-го армійських корпусів. Держава-агресор продовжує нарощувати військовий потенціал на Донбасі, залучили максимальну кількість особового складу артилерійських, танкових і мотострілецьких підрозділів, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці активізувалися на Донбасі. Різко збільшилася кількість обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі