вівторок, 08 грудня 2020 16:32

Росіяни вивели на передову танки

Росіяни вивели на передову танки
Росіяни нарощують військову присутність на Донбасі. Фото: Українська правда

Російські загарбники вивели на передові позиції танки та артилерійські підрозділи 1-го та 2-го армійських корпусів.

Держава-агресор продовжує нарощувати військовий потенціал на Донбасі, залучили максимальну кількість особового складу артилерійських, танкових і мотострілецьких підрозділів, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

"Так, на полігонах ОРДЛО загарбники розпочали активні заняття з вогневої підготовки та водіння бойових машин. Також відбулися збори з командирами взводів, молодшим командним складом, командирами бойових машин й показові інструкторсько-методичні заняття", - повідомляють у Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія стала казаном, у якому варяться різні євреї - колишній військовий Ізраїлю

7 грудня на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Збройні формування Російської Федерації з автоматичних станкових гранатометів відкривали вогонь в бік позицій українських захисників неподалік Водяного. Біля Новотроїцького ворог застосував підствольні гранатомети та великокаліберні кулемети. А біля Авдіївки противник здійснив постріл з ручного протитанкового гранатомета. Також наші воїни виявили факт інженерного обладнання позицій з напрямку тимчасово окупованої Горлівки у бік українських підрозділів у районі населеного пункту Південне, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вивели на передову танки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі