вівторок, 24 грудня 2019 20:00

Передали зведення з фронту: у нас поранений

Передали зведення з фронту: у нас поранений
Бойовики 7 разів обстріляли українських військових. Фото: DW

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстріляли з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Один обстріл наших позицій з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів зафіксовано поблизу населеного пункту Березове, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

6 обстрілів позицій українських захисників противник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі неподалік Новолуганського – з 82 мм міномету - 9 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поруч з Кримським – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; в районі населеного пункту Світлодарськ – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Шумів – з гранатометів різних систем", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в Маріуполі попрощаються з українським воїном

Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Росіяни розбомбили житловий будинок на Донбасі. 21 грудня російські збройні формування 6 разів порушили режим припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Передали зведення з фронту: у нас поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі