четвер, 23 лютого 2023 08:28

Спецтема: Війна Росії проти України

"Паники нет": в Луганську окупанти розганяють людей по домах

"Паники нет": в Луганську окупанти розганяють людей по домах
У Луганську, ймовірно, почалася паніка напередодні 24 лютого. Фото: розміщене на ukrinform.ua

У захопленому Луганську окупаційні органи "влади" раптово перевели на дистанційну роботу.

У місті загарбники також скасували масові заходи. Про це повідомила Луганська обласна військова адміністрація 23 лютого в Telegram.

"На захоплених ворогом територіях, як то кажуть: "Оснований для паники нет". Окупаційні органи влади в Луганську посеред тижня перевели на дистанційний режим роботи", – йдеться в повідомленні.

Також в місті скасували проведення автопробігу, присвяченого якомусь місцевому святу. За словами колаборантів, причина скасування в несприятливих погодних умовах, кажуть в ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Багаття на мільйон": українські військові ефектно знищили загарбників біля Кремінної ‒ відео

"Вони не пов'язують це із безуспішними наступальними діями військ РФ на Куп'янському та Лиманському напрямках минулої доби поблизу Стельмахівки, Кремінної і Білогорівки", – йдеться в повідомленні.

Поблизу Новоселівського вночі 22 лютого на ворожу міну натрапив чоловік 1984 року народження. Пораненого госпіталізували до лікарні на Харківщині.

"Пересуваючись на власній автівці по деокупованій території, натрапив на ворожу міну. Як наслідок – вибухова травма, чисельні осколкові поранення, забій грудної клітини, опіки", – додали в ОВА.

На фронті у Луганській області українські захисники відбили атаки на Кремінському та Сватівському напрямках, повідомив голова ОВА Сергій Гайдай напередодні.

У районі Кремінної росіяни наступали ротою танків та ротою піхоти. Все завершилося великим багаттям з ворожої техніки. На Сватівському напрямку вчора окупанти евакуйовували вбитих та поранених, сказав Гайдай.

Зараз ви читаєте новину «"Паники нет": в Луганську окупанти розганяють людей по домах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі