субота, 23 липня 2022 13:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Панічні настрої окупантів вплинули на хід війни в Україні

Панічні настрої окупантів вплинули на хід війни в Україні
У розвідці пояснили, як панічні настрої окупантів змінили хід війни. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Небажання воювати в Україні зростає серед лав російських окупантів.

Водночас у армії Російської Федерації не рахуються із думкою солдатів, заявив представник Головного управління розвідки при Міністерстві оборони Андрій Юсов у ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Кількість перехоплень, які свідчать про панічні настрої, дуже зросла. Це говорить про значне небажання воювати серед окупантів. Але це мало би значення, якби ми мали справу з якоюсь армією цивілізованої країни. В якій життя та думка солдатів чогось варті. В Росії це зовсім не так, тож на думку власних солдатів російське командування плювати хотіло", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На півдні значно поменшало наземних операцій окупантів – ГУР

Юсов підкреслив, що такі панічні настрої росіян вплинули на наземну активність окупантів. Кількість операцій стала меншою.

"Рашисти не хочуть гинути, не хочуть воювати. Попри те, що на сході їхня активність зберігається, на півдні бачимо іншу картину. Загальна тональність перехоплень окупантів дуже відрізняється від тієї, що була на початку війни", – додав представник розвідки.

Російські загарбники в Україні більше не в змозі воювати на широких фронтах. Ворог зосередився на відносно невеликих ділянках.

Бої на Донбасі точаться досить жорсткі, однак російські війська вже не можуть воювати на широких фронтах. По суті, окупантам нічого не вдається, хоч вони і концентруються в напрямках Сіверська та Бахмута. Тут велику роль зіграла західна техніка, яка дозволила знищувати склади боєприпасів.

Зараз ви читаєте новину «Панічні настрої окупантів вплинули на хід війни в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі