четвер, 23 травня 2019 10:03

Опублікували документ, де військових нібито запитують про ставлення до ЛНР і ДНР

Військових запитують про їхнє ставлення до можливих перемовин із бойовиками ДНР і ЛНР. Відповідна інформація є у документі, який 23 травня отримали у різних військових частинах.

Про це повідомили на сторінці фонду "Повернись живим". Наразі інформація про отримання таких повідомлень не є офіційно підтвердженою.

Автор: фонд "Повернись живим"
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полторак прокоментував призначення Хомчака

"Командирам військових частин організувати та провести вивчення серед особового складу ставлення військовослужбовців щодо можливих перемовин із ДНР і ЛНР та у термін до 16:00 24 травня 2019 року через управління морально-психологічного забезпечення (доповісти. – Gazeta.ua) аналіз вивчення данного питання та можливі наслідки зазначеного", – це йдеться у документі.

За інформацією фонду, документ набув чинності 18 травня 2019-го.

21 травня президент Володимир Зеленський призначив нового начальника Генерального штабу ЗСУ. Колишнього НГШ, генерала армії Віктора Муженка змінив генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували документ, де військових нібито запитують про ставлення до ЛНР і ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі