понеділок, 13 березня 2023 09:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти з самого ранку накрили вогнем Авдіївку: наслідки у фото (18+)
16

На Донецькому напрямку росіяни обстріляли Курахове і завдали авіаракетних ударів по Ласточкиному та Красногорівці Очеретинської громади.

Всього за добу росіяни поранили сім жителів Донеччини, заявив уранці 13 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Зранку росіяни тричі обстріляли Авдіївку з артилерії, зокрема гатили касетними боєприпасами. Також завдали авіаракетного удару по території АКХЗ", – ідеться в повідомленні.

Росіяни масовано обстріляли українське місто
Фото: t.me/pgo_gov_ua
Росіяни масовано обстріляли українське місто
Росіяни масовано обстріляли українське місто
Росіяни масовано обстріляли українське місто
Росіяни масовано обстріляли українське місто

На Горлівському напрямку чотири людини було поранено в Бахмуті. Відомо про пошкодження трьох багатоповерхівок та адмінбудівлі. У Костянтинівці поранено одну людину, пошкоджено 12 приватних та чотири багатоповерхових будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з новою силою атакувала Харківщину: що відомо

"Зранку відбувся обстріл Никифорівки Соледарської громади, гучно було на околицях Часовоярської та Торецької громад", – додав Кириленко.

На Лисичанському напрямку зруйновано будинок у Зарічному Лиманської громади, пошкоджено будинки у Сіверську та населених пунктах громади.

За минулу добу противник здійснив 56 обстрілів Херсонщини, випустивши 337 снарядів з важкої артилерії та "Градів". Щонайменше одна людина дістала поранення. Місто Херсон ворог обстріляв двічі. Три снаряди влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти з самого ранку накрили вогнем Авдіївку: наслідки у фото (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі