пʼятниця, 05 лютого 2021 07:49

Окупанти накрили ЗСУ мінометним вогнем біля Південного. У нас поранений

Окупанти   накрили ЗСУ мінометним вогнем біля Південного. У нас поранений
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 4 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню.

Поблизу Південного збройні формування Російської Федерації прицільно обстріляли позиції українських захисників з 82-х мм міномету та стрілецької зброї. В результаті обстрілу один український захисник отримав вогнепальне поранення, він у лікарні, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий, який зник на Донбасі, знаходиться у полоні - штаб

Також, в районі Кримського було виявлено факт інженерного обладнання позицій противника у бік наших підрозділів. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська здійснили кілька пострілів зі станкового протитанкового гранатомета. А неподалік Павлополя - з ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

Сьогодні, 5 лютого, гаряче було біля Новомихайлівки. Противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Бойових втрат серед наших захисників немає.

Троє українських воїнів загинули внаслідок бойових дій у січні 2021 року. Також протягом першого місяці року десять військових ЗСУ отримали бойові поранення. За місяць зафіксовано 166 ворожих обстрілів. У січні не було жодного дня без обстрілу.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти накрили ЗСУ мінометним вогнем біля Південного. У нас поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі