пʼятниця, 03 листопада 2017 21:16

"Мінус два танки, хріново" — СБУ перехопила розмову бойовиків

"Мінус два танки, хріново" — СБУ перехопила розмову бойовиків

СБУ оприлюднила розмову двох російських терористів — командира ПВК "Вагнера" Дмитра Уткіна і його заступника Андрія Трошева.

З початку війни приватна військова компанія "Вагнера" професійно займалася диверсіями і провокаціями на Донбасі. Очолює її громадянин РФ, уродженець Свердловської області Дмитро Уткін, він же "Вагнер". Це колишній офіцер розвідуправління російського Генштабу і нібито близький друг президента РФ Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна армія Путіна воюює на Донбасі і в Сирії — СБУ

Даний запис став ще одним доказом участі російських військових в агресії на Сході України. Перемовини терористів засвідчили важкі втрати у лавах російсько-терористичних військ під час штурму міста Дебальцево взимку 2015 року:

Раніше слідчі СБУ виписали "Вагнеру" повідомлення про "підозру" у військових злочинах і встановили персональні дані більше як півтори тисячі його найманців. Про це повідомила СБУ на своєму сайті.

Представники офіційного Києва вимагають від бойовиків "ДНР" покинути місто згідно з Мінським меморандумом 2014-го. За визначеною ним межею, Дебальцеве має перебувати під контролем України.

Зараз ви читаєте новину «"Мінус два танки, хріново" — СБУ перехопила розмову бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі