субота, 09 квітня 2022 09:43

Спецтема: Війна Росії проти України

"Кожний евакуаційний день – як останній" - Гайдай про роботу гуманітарних коридорів

"Кожний евакуаційний день – як останній" - Гайдай про роботу гуманітарних коридорів
Гайдай додав, що влада області вивозитимемо жителів до останньої можливості. Фото: facebook.com/odalug

Сьогодні, 9 квітня, гуманітарні коридори на Луганщині працюватимуть за п'ятьма напрямками.

Як і раніше, це Сіверськодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна, Гірська громада, повідомляє голова Луганської державної обласної адміністрації Сергій Гайдай.

"Кожний евакуаційний день – як останній. Щодня вивозимо людей під шаленими обстрілами – "режиму тиші" ворог не дотримується в принципі. Про що можна казати, якщо декілька спроб врятувати жителів Попасної були марними? Туди взагалі важко дістатися. Евакуація з Рубіжного теж фактично номінальна, бо більшість людей не в змозі вибратися з центрального району, окупованого росіянами", - заявив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зривають спроби окупантів відкрити сухопутний коридор між Кримом та Донбасом - британська розвідка

Гайдай додав, що влада області вивозитиме жителів до останньої можливості.

"Автобуси на вас чекають з самого ранку. Виїздіть і збережіть життя, а потім обов'язково повернемось у рідне місто та відбудуємо його", - зазначив.

Місця збору: Сіверськодонецьк: проспект Хіміків, 28; Лисичанськ: ГТВ (РТІ), 40 років Перемоги; вул. Сосюри, 324, ДСНС; Попасна: вул. Первомайська, 42; Гірське: вул. Гагаріна, 13а; Нижнє: Паркова, 13; Рубіжне: вул. Чехова, 11.

Окупанти продовжують атакувати на Донбасі. Хочуть узяти під контроль населені пункти Рубіжне, Нижнє, Попасна, Новобахмутівка і Маріуполь. У Донецькій та Луганській областях захисники України минулої доби відбили сім атак ворога. РФ продовжує підготовку до наступу на сході України. Хочуть встановити повний контроль над Донеччиною і Луганщиною.

Зараз ви читаєте новину «"Кожний евакуаційний день – як останній" - Гайдай про роботу гуманітарних коридорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі