вівторок, 26 березня 2019 07:27

Бойовики змінили тактику

Бойовики змінили тактику
Окупаційні війська перекинули на передову снайперів і перейшли на роботу снайперських груп. Фото - Погляд

Окупаційні війська перекинули на передову снайперів і перейшли на роботу снайперських груп.

А також посилили розвідку, в тому числі і в тилу української армії, повідомив в Facebook координатор групи "Інформаційне опір, нардеп Дмитро Тимчук.

"Противник продовжує активно використовувати снайперські групи в першій лінії, а також веде інтенсивну розвідку бойових порядків українських військ - як передових підрозділів зі складу ОС, так і найближчого тактичного тилу угруповання ЗСУ", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики засипали мінами позиції сил ООС і нарвалися на знищення

Крім того, ворог активізував навчення на ряді полігонів і в навчальних центрах окупаційного угрупування російських військ.

"Як мінімум два батальйону зі складу "1 АК ДНР" і один батальйон зі складу "2-го АК ЛНР" приступили до практичного відпрацювання бойового злагодження та взаємодії між мотострілковими і танковими підрозділами, в тому числі з проведенням бойових стрільб ", - зазначив Тимчук.

Нардеп додав, що окупанти активно поповнюють запаси в деяких бригадах - тобто на тих ділянках, де, на думку російського командування, зберігається "напружена ситуація".

На Донбасі протягом минулоъ доби бойовики тричі обстріляли українських військових. Сепаратисти застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики змінили тактику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі