понеділок, 18 липня 2016 09:37

Бойовики обстріляли з танків селище на Донбасі

Бойовики обстріляли з танків селище на Донбасі
Фото: rusvesna.su

Бойовики знову порушили Мінські угоди та з танків обстріляли селище Старомихайлівку на Донеччині.

Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У районі Старомихайлівки, на південь від вулиці Дагестанської, в приватному секторі з'явилося 4 одиниці танків противника. Двічі протягом доби 2 з цих танків по черзі обстрілювали ОФ-снарядами (осколково-фугасними. - ред.) позиції сил АТО на південно-східній околиці Красногоровки (випущено в одному випадку 6 снарядів, в іншому - 10-11)", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики після опівночі накрили артилерією воїнів АТО

Продовжуючи порушувати Мінські угоди, бойовики обстріляли Мар'їнку під Донецьком з 120-мм мінометів і 122-мм артилерії.

Активний вогонь з 82-мм мінометів вели по позиціях сил АТО в районі шахти "Бутівка" (повітряний колектор шахти Путилівська), доповнюючи вогнем великокаліберних кулеметів.

Із забороненої 122-мм ствольної артилерії (батарея з 5 установок 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика") з позицій південніше Новоалександровки члени незаконних збройних формувань здійснили короткий, але потужний вогневий наліт по передових позиціях українських військ на південь від Новозванівки.

Нагадаємо, ввечері 17 липня бойовики з мінометів обстріляли будинки мирних жителів Авдіївки. Два будинки згоріли, одного місцевого поранили.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли з танків селище на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі