понеділок, 18 липня 2016 08:29

Бойовики після опівночі накрили артилерією воїнів АТО

Бойовики після опівночі накрили артилерією воїнів АТО
Фото: 112.ua

Російсько-терористичні війська за добу 17 липня 64 рази відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України. Продовжилися обстріли також після опівночі.

Про це розповів прес-офіцер штабу АТО Олег Сушинський.

"З опівночі до 6-ї ранку обстріли наших позицій продовжилися. На Донецькому напрямку зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів ворог бив по українських воїнах у Пісках. А 82-мм міномети застосував у Зайцевому. На Маріупольському напрямку під обстріли зі 120-мм мінометів потрапила Мар'їнка, Красногорівка та Старогнатівка. А на Луганщині мінометний вогонь вівся по Новоолександрівці", - розповів Сушинський.

За його словами, у неділю противник найактивніше порушував мирні угоди на Донецькому напрямку.

"40 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Тут із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів противник бив по наших укріпленнях в Авдіївці, Зайцевому, Майорську. Також 120-мм міномети окупанти застосували поблизу населеного пункту Дача, а міномети калібру 82 мм - біля Верхньоторецького. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки ворог стріляв по Новгородському.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню. Зокрема, зі 120-мм мінометів обстріляні наші опорні пункти в Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці та Гнутовому. Міномети калібру 82 мм противник застосував під Павлополем. А з озброєння БМП та снайперський вогонь вівся у Мар'їнці.

На Луганщині ворог 7 разів порушував Мінські угоди. 120-мм міномети окупанти задіяли під Новозванівкою. Міномети калібру 82 мм, зенітну установку та гранатомети – у Старому Айдарі. Також із гранатометів обстріляне Оріхове", - розповів Сушинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики відмовляються платити данину командуванню – розвідка

Нагадаємо, 17 липня ввечері у результаті мінометного обстрілу бойовиками Авдіївки загорілись будинки місцевих жителів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики після опівночі накрили артилерією воїнів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі