неділя, 12 червня 2022 07:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Білоруси будують інженерні споруди та розставляють техніку

Білоруси будують інженерні споруди та розставляють техніку
Триває 109 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Фото: Генштаб ЗСУ

На ранок 12 червня на Волинському та Поліському напрямках противник активних дій не проводив.

У прикордонних районах Білорусі здійснюють додаткові заходи з інженерного обладнання пунктів пропуску. Розгортають додаткові засоби радіоелектронної боротьби, повідомив Генштаб Збройних сил України у зведенні.

На Сіверському напрямку ворог продовжує посилено охороняти ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський створив військову адміністрацію і призначив керівника

В Бєлгородській та Курській областях продовжено дію підвищеного рівня терористичної загрози, за даними командування.

"Противник продовжує вогневий вплив з мінометів по позиціях Сил оборони в прикордонних районах. Крім того, агресор обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Рожковичі, Гремяч, Лугівка та Попівка", - йдеться в повідомленні.

11 квітня стало відомо, що у Брянській, Бєлгородській, Курській та Воронезькій областях РФ запровадили жовтий режим "терористичної загрози". Усі ці області межують з Україною. Росіян закликають триматися якомога далі від місць масового перебування людей, мати при собі документи, звертати увагу на шляхи евакуації та незнайомих осіб та автомобілі біля будівель.

Запровадження "терористичної загрози" в окремих районах Росії свідчить про можливе переміщення військової техніки, озброєння та особового складу ворога на територію України.

Зараз ви читаєте новину «Білоруси будують інженерні споруди та розставляють техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі