вівторок, 13 серпня 2019 13:17

"Азову" передали тіло загиблого побратима

  Роман Романенко мав прізвисько "Біч". ФОТО: azov.org.ua
Роман Романенко мав прізвисько "Біч". ФОТО: azov.org.ua

13 серпня в результаті планового обміну українська сторона отримала тіло військового Романа Романенка. Він загинув 10 серпня під час виконання бойового завдання.

"За останні сім місяців служби на передовій Роман Романенко проявив себе як надзвичайно професійний снайпер, був нагороджений великою кількістю нагород, в тому числі був представлений на орден "За мужність" III ступеня. Його боєць повинен отримати найближчим часом. Його куля для ворога завжди була останньою. Нещодавно Біч отримав звання офіцера", - кажуть однополчани загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бою загинув офіцер "Азова"

  Незадовго до смерті Роман отримав звання офіцера. ФОТО: azov.org.ua
Незадовго до смерті Роман отримав звання офіцера. ФОТО: azov.org.ua

В "Азові" заявили, що бойовики відмовилися забрати в української сторони останки одного зі своїх загиблих, який помер біля населеного пункту Зайцеве.

10 серпня на виконанні бойового завдання загинув азовець Роман Романенко. Боєць підірвався на фугасі. Роман народився і виріс в Дніпрі, йому було 25 років. У "Азові" Роман служив з кінця 2015 року на посаді снайпера.

Зараз ви читаєте новину «"Азову" передали тіло загиблого побратима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі