вівторок, 25 серпня 2020 07:41

Як минув День Незалежності на передовій

Як минув День Незалежності на передовій
24 серпня, у День Незалежності України, на Донбасі зберігалася тиша. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

24 серпня, у День Незалежності України, на переважній більшості ділянок відповідальності наших підрозділів обстрілів противника зафіксовано не було.

1 факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксували поблизу Майорська. Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

"Ворог застосував БПЛА для скидання пострілу ВОГ-17. Внаслідок цієї провокації бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бік Донецька запустили прапор України

Від початку поточної доби, 25 серпня, у смугах відповідальності наших бойових бригад по всій лінії фронту обстрілів та інших порушень досягнутих домовленостей з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою.

Підрозділи, залучені до проведення операції Об'єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов режиму тиші та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Президент Володимир Зеленський вручив Збройним силам сертифікати на новітнє озброєння та техніку. Підрозділи Збройних сил України 23 серпня отримали 132 зразки озброєння та військової техніки, 38 одиниць засобів зв'язку та 78 приладів спостереження.

Зараз ви читаєте новину «Як минув День Незалежності на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі