середа, 21 вересня 2011 15:40

Зірка фільму "Сутінки" випустить свій дебютний альбом

Зірка фільму "Сутінки" випустить свій дебютний альбом

Зірка фільмів серії "Сутінки" Роберт Паттінсон випустить дебютний музичний альбом.

Про плани актора розповіли його близькі знайомі. За їхніми словами, музика є "першим коханням" Паттінсона, і він сильно мучиться у зв'язку з тим, що не може приділяти їй більше уваги. Однак зараз у актора з'явився вільний час, який він витрачає на роботу в студії над піснями. Через кілька тижнів Паттінсон буде змушений завершити запис, так як він буде брати участь в промо-акціях, організованих на підтримку фільму "Сутінки. Сага. Світанок" (картина виходить у прокат в середині листопада).

Трохи пізніше канал MTV повідомив, посилаючись на представника Паттінсона, що актор не працює в студії в даний час. Однак заперечувати можливість появи альбому в майбутньому представник Роберта не став.

Раніше Паттінсон вже записав два треки ("Never Think" і "Let Me Sign"), які увійшли в самий перший фільм серії "Сутінки", випущений на екрани в 2008 році.

Останньою на сьогоднішній день стрічкою за участю Паттінсона, що вийшла в прокат, є фільм Френсіса Лоуренса "Води слонам". У картині також були зайняті Різ Візерспун і Крістоф Вальц. Найближчим часом Паттінсон планує знятися у фільмі Девіда Кроненберга "Космополіс", заснованому на однойменному романі американського письменника Дона Делілло.

Зараз ви читаєте новину «Зірка фільму "Сутінки" випустить свій дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі