середа, 30 вересня 2015 13:03

З "Гри престолів" зроблять повнометражний фільм

З "Гри престолів" зроблять повнометражний фільм

Популярний серіал "Гра престолів", який отримав у вересні головні призи, премії Emmy, може стати повнометражним фільмом. Про це заявив американський письменник-фантаст Джордж Мартін, автор саги "Пісня льоду і полум'я", на основі якої і знімається "Гра престолів".

Як повідомляє The Daily Star Sunday, Мартін розповів про можливий вихід фільму після церемонії вручення нагород Emmy. Письменник підтвердив: "Фільм буде". Однак він у його створенні не збирається брати участі.

"У мене дуже багато справ, - сказав Мартін. - Це справа HBO, Девіда Беніоффа і Д. Б. Уейсса (сценаристи серіалу "Гра престолів" ).

Автор саги розповів про свої плани. Зараза він працює над завершальними розділами "Пісні льоду і полум'я". "У мене ще дві книги, і мені досі так багато залишилося зробити, - поскаржився Мартін. - Йде тиск (з боку шанувальників). Я такий повільний письменник, фанати засмучуються, що я не пишу швидше".

Повнометражний фільм, скоріше за все, буде пріквелом до основної історії. Сюжет картини розповість про минуле героїв фантастичної саги. Не виключено, що у фільмі з'являться загиблі персонажі, такі як Нед Старк і багато інших.

У даний момент телеканал HBO зайнятий виробництвом шостого сезону "Гри престолів". Нещодавно на зйомках в Белфасті був помічений актор Кіт Харрінгтон,  який виконав роль Джона Сноу, доля якого залишається для фанатів неясною, як і доля Станніса Баратеона, що претендує на Залізний трон.

"Гра престолів" на 67-ій церемонії нагородження лауреатів Emmy завоювала приз як кращий драматичний серіал. У цій номінації з сагою Джорджа Мартіна змагалися спін-офф серіалу "У всі тяжкі" - "Краще телефонуйте Солу", "Картковий будиночок", "Батьківщина", "Абатство Даунтон" і "Оранжевий - хіт сезону".

В цілому роботи телеканалу HBO завоювали 43 нагороди Emmy. Зокрема, серіал "Гра престолів", крім головної нагороди, також отримав нагороди за режисуру, звуковий монтаж, візуальні ефекти, кращий сценарій. Пітер Дінклейдж, грає у серіалі роль Тіріона Ланністеров, виграв в номінації "Краща чоловіча роль другого плану в драматичному серіалі". Церемонія вручення Emmy збіглася з 67-річчям письменника Джорджа Мартіна.

Зараз ви читаєте новину «З "Гри престолів" зроблять повнометражний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі