середа, 27 липня 2011 09:34

U2 заспівали на згадку про померлу Емі Вайнхаус

U2 заспівали на згадку про померлу Емі Вайнхаус

Під час виступу в Міннеаполісі ірландська група U2 присвятила свою пісню "Stuck In A Moment You Can't Get Out Of" британській соул-співачці Емі Вайнхаус, яка померла 23 липня. Про це повідомляє британський музичний журнал NME.

Ірландські музиканти дізналися про смерть співачки всього за кілька годин до свого виступу, що відбувся також 23 липня. Спочатку пісня, яка увійшла до альбому 2000 року "All That You Can't Leave Behind", присвячувалася пам'яті колишнього вокаліста австралійської групи INXS Майкла Хатченса, який покінчив із собою в 1997 році. Однак перед виконанням композиції в Міннеаполісі вокаліст U2 Боно оголосив, що цього разу група присвятить виконання пісні Емі Вайнхаус.

Крім U2 після смерті англійської співачки свої пісні пам'яті Вайнхаус присвятили також Лілі Аллен, Джессі Джей та Бой Джордж.

Емі Вайнхаус була знайдена мертвою у своєму будинку в Кемдені на півночі Лондона ввечері 23 липня 2011 року. Офіційна причина смерті Вайнхаус на справжній момент не відома, проте, за даними поліції, співачка померла з природних причин. Однією з можливих причин смерті 27-річної Вайнхаус називають зловживання алкоголем і наркотиками, через яке зірвався річний європейський тур співачки.

Похорон Вайнхаус відбувся вчора, 26 липня, на кладовищі Еджвербері на півночі британської столиці.

Зараз ви читаєте новину «U2 заспівали на згадку про померлу Емі Вайнхаус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі