вівторок, 26 липня 2011 18:25

На похороні Емі Вайнхаус прочитали молитву на івриті
20

Британська співачка Емі Вайнхаус, яка померла 23 липня у своєму лондонському будинку, похована на кладовищі Еджвербері на півночі британської столицы, повідомляє телеканал Sky News.

Поховання пройшло у вузькому колі сім'ї та друзів співачки, причини смерті якої досі не встановлені. До цього її родичі зібралися в одній з лондонських синагог на церемонію прощання, повідомляє РИА "Новости".

На похороні були помічені британський музикант Марк Ронсон та дочка Оззі Осборна Келлі, яка прийшла на церемонію з білою трояндою і пишною зачіскою а-ля 60-ті роки, що стала фірмовим знаком самої Вайнхаус. Хто ще зі знаменитостей прийшов попрощатися зі співачкою, невідомо. Точно не було там колишнього чоловіка Вайнхаус Блейка Філдер-Сівіла, який відбуває тюремне ув'язнення за озброєний грабіж. Приїхати на кладовище йому не дозволили.

Як передає Би-би-си, на церемонії були прочитані молитви англійською мовою та івритом, а потім присутні заспівали улюблену пісню Емі "So Far Away", написану 40 років тому Керол Кінг.

Пізніше в прилеглому крематорії пройде ще одна церемонія прощання для всіх присутніх на похороні.

Вайнхаус було знайдено мертвою вдень 23 липня у своєму будинку на вулиці Кемден-сквер на півночі Лондону. Після проведення розтину причина так і не була встановлена, а токсикологічна експертиза займе декілька тижнів. Поліція досі кваліфікує смерть Вайнхаус як "незрозумілу", розглядаючи лише як робочу версію про передозування - співачка багато років страждала від алкогольної та наркотичної залежності.

Тіло Вайнхаус було передано її батькам у понеділок після розтину, оскільки єврейські традиції вимагають максимально швидкого поховання.

Зараз ви читаєте новину «На похороні Емі Вайнхаус прочитали молитву на івриті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі