четвер, 23 липня 2015 09:10

Піксельні монстри атакують - кінопрем'єри 23 липня

Піксельні монстри атакують - кінопрем'єри 23 липня
Фото: youtube.com

 На цьому тижні прокатникам є чим порадувати кіноманів. Любителів комп'ютерних ігор зацікавить фантастичний комедійний бойовик Пікселі, російська романтична комедія Гороскоп на удачу сподобається тим, хто вірить в астрологію і долю. А фанати моделі Кари Делевінь, яка впевнено робить кар'єру у світі кіно, не зможуть пропустити детективну мелодраму Паперові міста. Приємного перегляду!

Пікселі

Світ знову в небезпеці! На цей раз загроза виходить не від зомбі або прибульців, а від піксельних монстрів - герої популярних комп'ютерних ігор мають намір захопити планету. Протистояти їм можуть тільки колишні геймери, які знають всі тонкощі гри. А допоможе комп'ютерним геніям в цій нелегкій справі чарівна Віолетт.

- Валимо, він нас зараз на пікселі рознесе!

Паперові міста

Екранізація однойменного роману Джона Гріна розповідає про двох підлітків. Кью Джейкобс з самого дитинства закоханий у свою сусідку Марго Рот Шпігельман, яка його роками не помічає. Але однієї вночі вона просить його допомогти помститися своєму колишньому хлопцю, а на наступний день зникає, залишивши Кью послання-загадки. Тільки розгадавши їх хлопець зможе знайти свою кохану.

- Це паперове місто. Паперові будинки та паперові люди. Зблизька все набагато потворніше.

- Але не ти ...

 

Гороскоп на удачу

Щоб разібраться зі складнощами на роботі і в особистому житті Макс вирішує звернутися до астролога. Тепер йому доведеться 30 днів слідувати всім прогнозам, навіть найбільш божевільним. Але настане момент, коли доведеться приймати рішення самостійно, а не дотримуючись порад зірок.

- Ти за гороскопом прийшов? Тебе люблять і ти закоханий. Але це різні жінки.

 
Зараз ви читаєте новину «Піксельні монстри атакують - кінопрем'єри 23 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі