понеділок, 08 квітня 2013 02:16

Алан Бадоєв змушував дружину тягати колоди

Алан Бадоєв змушував дружину тягати колоди
Жанна Бадоєва. Фото: e-motion.tochka.net

У музичному проекті "Мадемуазель Живаго", який в Києві презентували 5 квітня світова знаменитість співачка Лара Фабіан, російський продюсер та композитор Ігор Крутий, а також український режисер Алан Бадоєв, була новела "Колискова".

У ній героїня Фабіан співає колискову дитинці, народженій у концтаборі "Освенцім". Історія знята на чорно-білу плівку, щоб створити ілюзію документального кіно. Коли співачка з короткою стрижкою проходить територією концтабору, де ув'язнені тяжко працюють, видно групу жінок, яка тягає колоди.

"Я змусив актрис носити справжні колоди, а не бутафорські, щоб вони відчули важкість праці ув'язнених " Освенціму", - розповів Бадоєв.

Одну з цих жінок зіграла на той час його дружина, відома телеведуча Жанна Бадоєва. В серпні минулого року пара розлучилася, але на показ проекту свого екс-чоловіка Жанна прийшла з дітьми Лолітою та Борисом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі "Мадмуазель Живаго" Лара Фабіан народжує

"Хоч ми не разом, але я прийшла його підтримати, - сказала Жанна, одягнена в коротку білу норкову шубку. – Це нормально. Фільм ми робили всі разом, я знаю, який він важливий для Алана. Так він знімав мене і, як справжній режисер, не давав розслаблятися. Дав мені і ще кільком актрисам нести колоду, яку в певний момент відпустив, а я мала її тягти сама. Вона дійсно була неймовірно важка".

На запитання, чому ж чоловік не пожалів саме її, Жанна відповіла: "Та він мене ніколи не жалів, тому нічого й питати".

Нагадаємо, пара Бадоєвих прожила в шлюбі 12 років. Мають сина і доньку. Наразі Жанна зустрічається із американським бізнесменом Сергієм Бабенком, за якого збирається заміж. Це буде третій її шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв змушував дружину тягати колоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі