пʼятниця, 15 лютого 2013 17:10

Діти Жанни Бадоєвої називають Сергія Бабенка татом

Діти Жанни Бадоєвої називають Сергія Бабенка татом
Закохані планують одружитися 22 липня Фото: glamurchik.tochka.net

Жанна Бадоєва та Сергій Бабенко оголосили чергову дату весілля. Парочка майже стовідсотково одружується влітку 2013. Обоє сподіваються, що цього разу їм нічого не завадить, повідомляє ТСН.

Жанна Бадоєва і Сергій Бабенко разом живуть рік. Познайомилися вони три роки тому у компанії друзів. Спочатку спілкувалися у соцмережі, потім Сергій запросив Жанну на чай. І відтоді вони не розлучаються.

"Я думаю, що все таки тьохнуло найголовніше ось тоді три роки тому. Просто ніхто не усвідомлював цього або ніхто не взяв це до уваги", - розповіла Бадоєва в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Емоційна, відкрита та відверта — саме таку Жанну він полюбив, зізнається Сергій. З нею ніколи не буває нудно. І вона постійно дивує його своєю жіночістю.

"Її доброта, жіночність, чуттєвість. Вона насправді дуже добра людина", - зазначив він.

Бабенко підкорив її своєю добротою, турботою, почуттям гумору та вмінням добре готувати.

"Найголовніше, він готує як бог. Це просто талант", - зізналася телеведуча.

Навіть пізно ввечері, коли Жанна повертається з роботи, на неї чекає смачна вечеря від коханого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва хоче підписати шлюбний контракт

"У який би час вона не поверталася, я завжди її дочекаюсь, я завжди приготую легку вечерю або чай перед сном. Ми поспілкуємося, як у кожного пройшов день", - поділився Бабенко.

Із дітьми Жанни від попередніх шлюбів Сергій потоваришував із перших днів знайомства. Донька режисера Алана Бадоєва Лоліта іноді навіть називає його татом.

"Вони його щиро люблять. Якщо, не дай бог, він затримався на роботі, вони постійно мені: "Де Сергій?", - зазначила Жанна.

Тепер телеведуча і бізнесмен планують спільних дітей. Але кажуть, що квапити події не будуть, бо усе мусить відбутися природно. Наразі вони знову готуються до весілля. Через численні проекти, у яких знімається Жанна, дату багато разів переносили. Цього разу призначили на 22 липня у Лос-Анджелесі.

"Пояснюю, чому на 22 липня. Бо 22 число - улюблене число Сергія", - поділилася Жанна.

Зараз ви читаєте новину «Діти Жанни Бадоєвої називають Сергія Бабенка татом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі