понеділок, 04 лютого 2013 08:12

Жанні Бадоєвій набридло відповідати на запитання про вагітність

Жанна Бадоєва спростувала чутки про свій цікавий стан. Жанна скаржиться - відповідати на ці запитання останні півроку їй набридло, повідомляє ТСН.

Чутки про вагітність з'явилися кілька місяців тому, після того, як Жанна почала вдягати на світські заходи вільні сукні. А на деяких світлинах журналісти розгледіли маленький животик. Однак, якби була вагітною, каже телеведуча, це було б уже помітно.

До того ж, за її словами, весілля з бізнесменом Сергієм Бабенком укотре довелося перенести. За словами Жанни, через свій щільний робочий графік вона не може призначити навіть приблизну дату весілля. Хоча наречений до нього готується. Обручку від Tiffany, подаровану Бабенком, Жанна не знімає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Бадоєва замовляє собі на дівич-вечір стриптизера

"Таке відчуття що всі хочуть, аби я вийшла заміж, більше, ніж я сама. Я не вагітна. Вже п'ятий місяць ходять чутки", - розповіла телеведуча в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим, як нещодавно зізналась Бадоєва, весілля закохані планують провести в Лас-Вегасі.

"У мене вже третій шлюб. Мені всі ці формальності, всі ці печатки, усі ці моменти - мені вже трошки це смішно. Якщо це можна зробити швидко, то я буду робити це швидко. Навіщо мені треба стояти в черзі, чекати, заповнювати ці папери. Не хочу! Хочу прийти, розписатися і бути спокійною", - підкреслила вона.

Якщо закохані одружаться в Лас-Вегасі, шлюб в Україні дійсним не буде. Незважаючи на це, тут вони розписуватися не будуть.

"Але наш шлюб там теж, щоб він вважався дійсним, потрібно багато заповнювати паперів. Тож тут не зрозуміло де що є дійсним", - зазначила Жанна.

Зараз ви читаєте новину «Жанні Бадоєвій набридло відповідати на запитання про вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі