четвер, 08 листопада 2012 15:33

На улюбленому курорті в Бадоєвої вкрали кросівки

На улюбленому курорті в Бадоєвої вкрали кросівки
Телеведуча приїздить у улюблений ресторан в Литві двічі на рік Фото: segodnya.ua

Телеведуча Жанна Бадоєва, яка нещодавно повернулася із улюбленого курорту в Литві, Паланга, розповіла Gazeta.ua, як в неї там вкрали кросівки.

"Паланга — одне з найулюбленіших курортів в світі. Але коли приїжджаю в Литву, то в мене там свій розпорядок. У Вільнюсі з аеропорту завжди їду в кафе, де готують найсмачніші жимайчу блінай та цепеліни. Перше - запечена з м'ясом картопля, схожа на українські зрази. А друге - картопля із м'ясом всередині, полита сметаною або зажаркою з цибулі. Це улюблені страви з дитинства, як для українців вареники. Я їх в школі їла, мама ввечері робила і в ресторанах їх подавали. В тому кафе буваю разів два на рік", - зазначила Жанна.

Сам курорт Паланга знаходиться на березі Балтійського моря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречений Бадоєвої використовував жінок

"Воно ніколи не буває тепле. Якщо 16 градусів, то всі купаються. А що робити? Іншого ж моря нема. В Паланзі колись відпочивали із батьками. Завжди згадую історію, як тато покликав мене бігати. А перед тим батьки на день народження подарували кросівки імпортні. Ми прибігли до моря, зробили зарядку, скупались, повертаємось назад, а наших речей нема. Обшукали весь пляж, поки зрозуміли, що все вкрали. На виході із пляжу розповіли все міліції. В результаті із пробіжки вернулись в міліцейському бобику: я в купальнику, а тато в трусах. Мама була в шоці. Колись в Палангу привозила Алана, але був сильний вітер і сніг — я таке обожнюю, а він кривився. Йому було холодно", - зазначає Бадоєва.

Зараз ви читаєте новину «На улюбленому курорті в Бадоєвої вкрали кросівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі