пʼятниця, 28 грудня 2012 06:00

Бадоєва залишила прізвище чоловіка

Без скандалів минуло розлучення телеведучої 40-річної Жанни Бадоєвої з кліпмейкером 31-річним Аланом. Подружжя прожило разом 12 років. Мають доньку 7-річну Лоліту. Від першого шлюбу в Жанни є син 13-річний Борис.

— Від прізвища Бадоєва відмовлюся в документах тільки після нового весілля, — говорить Жанна. — Ми ще до офіційного розлучення два роки не жили разом.

Наступного року Жанна планує вийти заміж втретє — за бізнесмена Сергія Бабенка.

Віднести в РАЦС заяву про розлучення після Нового року планує екс-голова Фонду держмайна 55-річна Валентина Семенюк-Самсоненко. В офіційному шлюбі з бізнесменом Віталієм Самсоненком прожила майже чотири роки. Подружжя виставило на продаж свою квартиру в центрі Києві на вул. Старонаводницькій. Суму поділять навпіл.

Найдорожче розлучення обійшлося американському актору Тому Крузу. Колишній дружині Кеті Холмс він заплатив $15 млн заради постійних побачень із донькою 6-річною Сурі. Щомісяця на утримання дівчинки він виділятиме по $33 тис. Також погодився не нав'язувати доньці релігію саєнтологію. Саме через неї подружжя й розпалося.

8

місяців прожили у шлюбі репер 33-річний Сергій Ларкін і 29-річна Ірина, донька тренера київського "Динамо" Олега Блохіна.

 

Зараз ви читаєте новину «Бадоєва залишила прізвище чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі