четвер, 07 лютого 2013 16:50

Жанна Бадоєва хоче підписати шлюбний контракт

Жанна Бадоєва хоче підписати шлюбний контракт
Телеведуча ще не продумала деталей майбутньої угоди Фото: showbiz.delfi.ua

Жанна Бадоєва готується до весілля. І ошелешує новиною, що з новим чоловіком Сергієм Бабенком вона хоче жити за контрактом, повідомляє ТСН.

"Я думаю, що це дуже навіть непогана річ. На даний момент я готова його розглянути", - розповіла телеведуча в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Шлюбний контракт Жанна підписуватиме вперше. З колишнім чоловіком Аланом Бадоєвим вони прожили 12 років без будь-яких угод і залишилися друзями. Квартира, в якій вони мешкали з двома дітьми, залишилася Жанні. А от на майбутнє вона б хотіла захиститися.

"Це обдуманий, нормальний і зважений крок. Завжди потрібно думати не про те, як тебе обдурять, а просто про майбутнє своїх дітей. Іноді й чоловікові непогано захиститися", - підкреслила Бадоєва.

Жанна зізнається, що деталей майбутньої угоди ще не продумала, із нареченим Сергієм Бабенком не обговорила. Проте заздалегідь певна, що він її підтримає.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жанні Бадоєвій набридло відповідати на запитання про вагітність

"Думаю, якісь глобальні речі можна було б прописати. Ту ж квартиру. Ми з Сергієм не обговорювали, але в розмовах в принципі теж говорив, що це нормально. Я не думаючи, що у нього буде взагалі негатив якийсь з якоїсь моєї пропозиції", - зазначила телеведуча.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Бадоєва хоче підписати шлюбний контракт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі