пʼятниця, 17 травня 2013 06:00

Злата потрапить у першу десятку

Злата потрапить у першу десятку
Фото: Reuters

— Коли почула, що я у фіналі, так стрибала, аж зламала підбор, — каже співачка 27-річна Злата Оґнєвич. 14 травня вона виступила у першому півфіналі конкурсу Євробачення і пройшла до філіальної частини. Ім'я української учасниці оголосили передостанньою.

— А я и не сомневался, что Злата попадет в финал. Она готова профессионально, у нее хороший голос, — розповідає продюсер 43-річний Тимофій Нагорний. Його підопічна, співачка Міка Ньютон, 2011 року посіла на Євробаченні четверте місце. — Мене непокоїть те, як працює команда Злати. Недавно говорив про це з європейськими менеджерами. Кажуть так: "Хороша дівчинка, дуже симпатична і пісня її теж. Але команда ніяк не просуває її у Європі". Думаю, Злата потрапить у першу десятку. Хотілося б і перше місце, але навряд.

На сцену українську співачку виніс 30-річний Ігор Вовковинський 2,35 м на зріст. Взуття має 62-го розміру, живе у США. Оґнєвич виконувала композицію "Гравітація" англійською мовою.

— Злата хорошо раскрыла свои вокальные данные этой песней. У меня нет никаких претензий. Да и само выступление было довольно-таки интересным. Похоже на диснеевскую сказку, когда чудовище выносит на руках красавицу из тумана. И это все на фоне таинственного леса, — ділиться телеведучий 35-річний Павло Шилько. 2005-го вів і був одним з організаторів Євробачення у Києві.

Фінал конкурсу відбудеться 18 травня у шведському місті Мальме. Загалом виступлять 26 учасників.

Зараз ви читаєте новину «Злата потрапить у першу десятку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі