пʼятниця, 12 жовтня 2007 15:13

В Україні провалився фільм із Анастасією Заворотнюк

Автор: фото: ITAR TASS
  Актриса Анастасія Заворотнюк із 11-річною дочкою Ганною на прем’єрі фільму ”Код Апокаліпсису” в московському кінотеатрі ”Пушкінський” 4 жовтня
Актриса Анастасія Заворотнюк із 11-річною дочкою Ганною на прем’єрі фільму ”Код Апокаліпсису” в московському кінотеатрі ”Пушкінський” 4 жовтня

Із 4 жовтня в українських кінотеатрах показують бойовик 40-річного російського режисера Вадима Шмельова "Код Апокаліпсису". Спецагента Мері в ньому зіграла 34-річна російська актриса Анастасія Заворотнюк — няня Віка із серіалу "Моя прекрасна няня".

— На цей фільм люди не ходять, — розказує "ГПУ" адміністратор столичного кінотеатру "Україна" Олена Бізікова, 24 роки. — Якщо тридцять чоловік у залі збирається — вже добре. Ніхто не вірить у гру Анастасії Заворотнюк.

У Росії "Код Апокаліпсису" назвали одним із наймасштабніших кінопроектів цього року. У нього вклали $19 млн. Третина цих грошей пішла на рекламу стрічки.

— Найкраще у фільмі розкрита тема гарної спідньої білизни, ефектного корсета, міні-спідниці й голої попи, — зауважує 53-річний актор Леонід Ярмольник після прем"єри стрічки в московському кінотеатрі "Пушкінський". Режисер Вадим Шмельов почув це. І, кажуть, перестав спілкуватися з Ярмольником.

— Я порівняв би свій фільм зі стрічками "Міцний горішок", "Місія нездійсненна" та картиною Бондарчука-старшого "Війна і мир", — міркує режисер. — Заведено мало не до нудоти захоплюватися голлівудською зіркою Анджеліною Джолі. Але вона — убогіша актриса, ніж Анастасія Заворотнюк.

Знімали "Код Апокаліпсису" в девяти країнах, серед яких Норвегія, Франція та Італія. Сцену, де героїня б"ється з терористами в Пакистані, знімали в кримському селі Біла Скеля. Терористів грали українські військовослужбовці з берегової охорони. Міноборони України виділило вертольоти Мі-8 і Мі-24, а також автомобіль "хаммер".

В українських кінотеатрах стрічку показуватимуть до 17 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «В Україні провалився фільм із Анастасією Заворотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі