неділя, 30 липня 2006 15:49

Уварова вестиме в Києві ток-шоу "Красуні"

26-річна російська акторка Неллі Уварова, яка зіграла в серіалі "Не родись красивой" Катю Пушкарьову, вестиме на українському каналі НТН ток-шоу "Красуні". Кажуть, програму почнуть знімати вже в середині серпня. Автор проекту Ілля Ноябрьов, 58 років, вважає, що це треба робити швидко — доки серіал ще свіжий у пам"яті глядачів.

Два тижні тому Уварова побувала в Києві. Прилетіла з Москви разом із чоловіком Сергієм Пікаловим, 26 років, — режисером-постановником серіалу. Вони відвідали Лавру, музей в Пирогові. Побували в нічних клубах Києва, грузинському ресторані та на дні народженні дамського гурту "Алібі".

— Люди на вулиці озиралися на Неллі, — розповіла "ГПУ" донька Ноябрьова Антоніна, майбутній головний редактор шоу "Красуні". — Від прихильників не було відбою.

Коли обідали в ресторані "Декаданс", зірці передали записку.

— "Неллі, я вас дуже люблю, — було написано в ній. — Але ви зруйнували мою сім"ю", — сміється Антоніна. — Ми покликали автора записки за наш столик. Це був досить скромний молодий чоловік. Розповів, що кілька тижнів не розмовляє з дружиною. Вони посварилися через серіал, бо чоловік хотів дивитися чемпіонат світу з футболу. Він попросив Уварову: "Будьте так добры, не могли бы вы написать письмо жене, чтобы она меня простила". Актриса погодилася.

Ви зруйнували мою сім"ю

Антоніна каже, що не знає, що написала в записці Уварова, але сподівається, що у подружжя буде все гаразд.

Для Неллі Уварової роль телеведучої — нова. Коли вона переїхала з Тбілісі до Москви, то дуже погано знала російську. Англійською володіла значно краще.

— Досвід ведучої — наживне, — вважає Ілля Ноябрьов, автор телепрограм "Я все про вас знаю", "Я пам"ятник собі". — Вона зовсім не схожа на свою героїню. Якою Неллі буде в шоу — інтрига навіть для нас.

"Красуні" — ток-шоу, в якому обговорюватимуть проблеми стосунків між чоловіком і жінкою. Мова програми — російська, внизу йтимуть українські титри.

— Уварова ще остаточно не підтвердила згоди на участь у нашому проекті, — розповів "ГПУ" генеральний продюсер НТН Олексій Семенов. — Узгоджуємо фінанси. Думаю, в понеділок усе з"ясується.

Неллі Уварова народилася в Тбілісі. Хотіла стати журналісткою. Закінчила ВДІК, зараз працює в московському Молодіжному театрі. За моновиставу "Правила поведения в современном обществе" була номінована на театральну премію "Золота маска", але не отримала її. На відміну від своєї героїні Каті Пушкарьової, хоче подобатися чоловікам і слідкує за модою. Її сестра Олена, 31 рік, — модельєр.

Перший випуск ток-шоу "Красуні" запланований на 4 вересня. Виходитиме програма тричі на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Уварова вестиме в Києві ток-шоу "Красуні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі