четвер, 23 липня 2009 19:58

Мадонна співатиме у Донецьку

Автор: фото: REUTERS/Albert Gea
  Американська співачка Мадонна  співатиме 29 серпня на відкритті  стадіону ”Донбас-Арена” у Донецьку. Техніку для концерту привезуть 49 вантажівками
Американська співачка Мадонна співатиме 29 серпня на відкритті стадіону ”Донбас-Арена” у Донецьку. Техніку для концерту привезуть 49 вантажівками

Американській співачці Мадонні, 50 років, готують концерт на відкритті нового стадіону в Донецьку 29 серпня.

— Упевнений, усе пройде на вищому рівні, — каже технічний продюсер Марко Астаріта. Він відповідав за звуковий і світловий супровід під час європейських турів Мадонни й готує церемонію відкриття "Донбас-Арени". — По-перше, це не лише унікальний стадіон, а ультрамодерний футбольний театр. По-друге, я вже робив подібне шоу в Турині. Поставити яскраву виставу за участю тисяч людей складно, але для цього я і приїхав в Україну.

Десятки тонн обладнання до Донецька привезуть 49 вантажівками. На кожен сектор стадіону організатори спрямують окремий динамік, щоб потужний звук огортав глядачів і не виходив за параметри чаші "Донбас-Арени".

Звістку про приїзд Мадонни на відкриття стадіону організатори шоу не підтверджують.

— Деякий час ми взагалі не коментуватимемо ситуацію щодо запрошених зірок, — каже Юлія Колосовська із прес-служби стадіону. — Єдине, що можу сказати: на відкритті "Донбас— Арени" буде хтось з п"ятірки світових зірок. Можливо, навіть не одна.

За рейтингом американського видання "Нью-Йорк Таймс", найпопулярнішими співаками у світі є Мадонна, Брітні Спірс, Елтон Джон, Кайлі Міноуґ і Мерайя Керрі. Перша з них зараз гастролює Європою. 19 липня мала дати концерт у Марселі, але за три дні до нього на робітників обвалилися конструкції сцени. Два десятки людей отримали травми, двоє загинули. Співачка висловила співчуття постраждалим та їхнім сім"ям, концерт скасувала, хоч розпродала на нього всі 60 тис. квитків.

2 серпня Мадонна матиме концерт у Санкт-Петербурзі. Президентський "люкс" для неї вистелять квітами. Співачка лише попросила не приносити червоних троянд.

На офіційному сайті  Мадонни інформації про візит до Донецька у серпні немає. У гастрольному графіку співачки на 29 серпня заплановано концерт на стадіоні "Васил Левскі" у столиці Болгарії — Софії. Усі квитки на виступ Мадонни продали ще в лютому, а в травні організатори випустили додаткові 5 тис. перепусток за ціною $155. Їх розкупили за день.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна співатиме у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі