середа, 11 травня 2011 01:00

Гришко заспіває із Тамарою Гвердцителі

17 травня у столичному палаці "Україна" відбудеться концерт грузинської співачки 49-річної Тамари Гвердцителі та оперного співака Володимира Гришка, 50 років.

— Ми з Тамарою гарні друзі, — розповідає Володимир Гришко. — На концерті у дуеті виконаємо кілька її композицій. Потім співатимемо окремо.

Тамара Гвердцителі житиме у готелі "Рів'єра" на Подолі. 4-кімнатні президентські апартаменти там коштують 1200 грн.

— Харчуватиметься співачка у ресторанах, — кажуть організатори. — Вона любить французьку, італійську та українську кухню. На сцену вийде у сукні від московських дизайнерів Анни Нєжной та Вікторії Андреянової.

— На кожен концерт замовляю нову сукню. Їх так багато, що у квартирі не вміщаються. Є навіть ті, в яких співала у 18 років. Давно хочу їх викинути, але рука не піднімається.

На сцену Тамара Гвердцителі завжди виходить з лівого боку.

— Я забобонна. Дуже люблю, щоб мама потримала мене за руку перед концертом — це до удачі. Світло має бути таким, щоб я бачила три перші ряди. Граю лише на чорному роялі. За білий ніколи не сідаю, бо це погана прикмета. В усі гастролі беру з собою двох ляльок, яких мені подарували в дитинстві. Це мої талісмани.

Квитки на концерт коштують від 30 до 800 грн. Із Києва співачка полетить виступати в Москву.

Зараз ви читаєте новину «Гришко заспіває із Тамарою Гвердцителі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі