четвер, 16 серпня 2007 17:30

Давид Черкаський зніме пародію на "Піратів"

— Хочу зняти пародію на голлівудський блокбастер "Пірати Карибського моря", — розповів "ГПУ" 74-річний київський мультиплікатор Давид Черкаський.  Це будуть смішні персонажі, — зізнається режисер мультиків "Пригоди капітана Врунгеля", "Лікар Ойболить" та "Острів скарбів".

Головним героєм нового повнометражного мультфільму Черкаського буде сучасний хлопчик. Він весь час гратиме у комп"ютерні ігри. В одній із них  побачить, як флібустьєри ховають свій скарб.

За словами режисера, ще невідомо, на якій студії він працюватиме.

— Перед зйомками треба написати музику, намалювати персонажів, знайти акторів для озвучки. А це все можна й удома робити.

Бюджет картини приблизно $2 млн.

— Мені колись зателефонував продюсер із Америки. Спитав, за скільки я створив свій "Острів скарбів". Коли я сказав, що за 200 тисяч ще радянських карбованців, він мало зі стільця не впав, — пригадує Черкаський.

Американці викупили у нього мультфільм "Острів скарбів", дублювали його англійською, вирізали епізоди з живими акторами та написали свою музику.

— Я його в Інтернеті бачив, — каже Черкаський. — Вони зробили гірше, ніж у мене було.

Зараз ви читаєте новину «Давид Черкаський зніме пародію на "Піратів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі