понеділок, 02 березня 2009 18:40

"Брежнєва не дуже гарно грає, зате прекрасно виглядає"

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співачка Віра Брежнєва (ліворуч) і актриса Світлана Хадченкова на прем’єрі фільму ”Кохання у великому місті” в столичному кінотеатрі ”Київ”
Співачка Віра Брежнєва (ліворуч) і актриса Світлана Хадченкова на прем’єрі фільму ”Кохання у великому місті” в столичному кінотеатрі ”Київ”

Прем"єру комедії "Кохання у великому місті" показали у столичному кінотеатрі "Київ". Фільм зняли в Нью-Йорку за 27 днів, його бюджет — $4 млн. Сценарій написали учасники студії "95-й квартал". Одну з головних ролей зіграв "кварталівець" 31-річний Володимир Зеленський.

У кінотеатрі розсипали пелюстки троянд, розставили свічки. Офіціанти з крильцями, прикріпленими до плечей, пригощають тістечками-серцями. Учасник "кварталу" Олександр Пікалов, переодягнений на Елвіса Преслі, жартома одружує закохані пари. Телеведучого 32-річного Максима Неліпу та його дружину Тамару просить зняти обручки. Оголошує їх чоловіком та дружиною, дозволяє одягти персні знову.

— Как будто в день свадьбы вернулся! — тішиться Неліпа. — Хотя женился шесть лет назад.

— Не шесть, а пять с половиной, — дружина поправляє Максимові комір сорочки.

Співачка 25-річна Віра Брежнєва та російський актор 27-річний Олексій Чадов приходять разом. У фільмі вони зіграли подружжя. Кажуть, чоловік Брежнєвої, бізнесмен Володимир Кіперман, заборонив їй зніматися у відвертих сценах.

У фільмі троє друзів живуть у Нью-Йорку розгульно. З них кепкує Святий Валентин, якого зіграв російський співак 41-річний Філіп Кіркоров. Він позбавляє друзів чоловічої сили, доки не знайдуть справжнього кохання. Зрештою всі троє закохуються.

— Зеленский лучший! — дві жінки років 25 жваво обговорюють фільм у черзі до гардероба. — Киркоров немного переиграл. А Брежнєва не очень хорошо играет, зато отлично выглядит.

Зараз ви читаєте новину «"Брежнєва не дуже гарно грає, зате прекрасно виглядає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі