понеділок, 24 грудня 2007 16:10

Анжеліка Агурбаш помирилася з Філіпом Кіркоровим

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Костюми від Версаче для Анжеліки Агурбаш привезли з модельного показу у Франції
Костюми від Версаче для Анжеліки Агурбаш привезли з модельного показу у Франції

У четвер білоруська співачка Анжеліка Агурбаш, 36 років, приїхала до Києва зніматися у кліпі на пісню "Нелюбимая". Над ним працював кліпмейкер 26-річний Алан Бадоєв.

Знімають у павільйоні на столичній Троєщині. Зі співачкою до Києва приїхав її новий продюсер Макс Фадєєв.

— Це найрозкішніший кліп із тих, що я колись знімав, адже там задіяна дорога декорація, — каже Бадоєв.

Посеред павільйону троє хлопців із болгарками будують айсберг із пінопласту. Поряд стоїть невелика штучна скеля.

Павільйоном у пуховику й темних окулярах ходить Макс Фадєєв. Із липня цього року він є продюсером Агурбаш. А колись опікувався співачками Ліндою, Катею Лель, Глюкозою, Юлею Савичевою.

— Коли ми з Аланом зняли кліп для Глюкози, я зрозумів, що нарешті знайшов талановитого кліпмейкера, — розповідає російською. — Нині всіх своїх протеже привозитиму до Києва  знімати кліпи.

Каже, що про Анжеліку дізнався півроку тому, коли вона приїхала до нього й заспівала.

— Я зроблю іншу Агурбаш. Такою, якою була, вона мені не подобається, — зізнається Фадєєв. — Тепер буде ближчою до народу.

Із гримерки виходить Анжеліка в рожевому халаті, з вологим волоссям. Прямує за білу ширму.

— Зніматимуть відверту сцену у ванній, співачка буде оголеною, — пояснює Алан Бодоєв.

Охоронець пильнує, щоб ніхто з фотографів не потрапив за ширму.

За сюжетом кліпу героїню Анжеліки покидає її коханий. Вона збирається  на останню зустріч із ним, щоб попрощатися назавжди. Наприкінці кліпу Анжеліка співатиме на величезному айсбергу з пінопласту.

Після зйомки співачка виходить у сріблястій сукні. В її вухах сережки у формі крижинок.

— У Білорусі я була відомою співачкою Лікою Ялинською. Вийшла заміж за бізнесмена Миколу Агурбаша, змінила прізвище і своє життя, — розповідає про себе.

Її чоловік — власник м"ясокомбінату в Москві. Вони одружилися 5 років тому.

2004-го Анжеліка народила хлопчика. Це її третя дитина: двох вона має від попереднього шлюбу — хлопчика й дівчинку. Нині подружжя мешкає в 3-кімнатній квартирі у центрі Москви. Із ними живе й син Миколи від першого шлюбу.

На "Євробаченні-2005" Анжеліка представляла Білорусь. Її продюсером тоді був Філіп Кіркоров. За підготовку до конкурсу вона заплатила йому $3,5 млн. Та Агурбаш посіла лише 11-те місце. У пресі Кіркоров заявив, що вона бездарна, тому програла. Агурбаш збиралася подавати на нього до суду.

— Вважайте, що це було непорозуміння, — каже Анжеліка, коли їй нагадують цю історію. — Навіть у великих людей бувають суперечки. Зараз у нас усе нормально.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Агурбаш помирилася з Філіпом Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі