середа, 29 травня 2024 23:10

Вечеря за 25 хв.: приготуйте медово-імбирні стегенця за рецептом Ектора

Вечеря за 25 хв.: приготуйте медово-імбирні стегенця за рецептом Ектора
Медово-імбирні курячі стегна: рецепт для ідеальної вечері Фото: скріншот

Вечеря вийде ідеально, якщо приготуєте курячі стегенця.

Цю страву оцінять і попросять ще подати до столу усі, кого нею нагодуєте.

Рецептом курячих стегенець у медово-соєвому соусі з часником та імбирем поділився шеф-кухар і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво.

"У холодний період все більше хочеться ситних та пряних страв. Цей рецепт — для кожної господині. Мʼясо виходить дуже соковитим, ароматним, з приємно-солодкуватою скоринкою", - каже Ектор Хіменес-Браво.

Під час приготування з м'яса виділяється смачний натуральний сік, який змішується з пікантним соусом з меду, соєвого соусу, часнику та імбиру. Завдяки цьому курячі стегенця виходять соковитими, ніжними та насиченими смаком. І на це вам знадобиться лише кілька хвилин приготування.

Інгредієнти

Курячі стегна з гомілкою - 4 шт.

Крохмаль кукурудзяний - 30 г

Перець чорний мелений за смаком

Соус соєвий - 100 мл

Мед -30 г

Імбир мелений - 20 г

Часник, зубчики - 3 шт.

Олія - 50 мл

Кунжут білий - 40 г

Як приготувати

Зі стегон зріжте м'ясо, посоліть, поперчіть, обваляйте в кукурудзяному крохмалі та обсмажте шматочки на олії, по чотири хвилини з кожного боку.

Соєвий соус, мед, натертий часник та імбир обʼєднайте й перемішайте. Вилийте на сковороду і доведіть до кипіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курка у карамельному соусі з відвареним рисом - ідеальний варіант для сімейної вечері

Викладіть шматочки м'яса в соус і обсмажте ще по дві хвилини з кожного боку.

Посипте готове м'ясо кунжутом та подавайте до столу.

Куряче філе вийде надзвичайно ніжним та соковитим, якщо під час приготування додати один напій.

М'ясо буде танути в роті, якщо наприкінці влиєте трохи молока.

Зараз ви читаєте новину «Вечеря за 25 хв.: приготуйте медово-імбирні стегенця за рецептом Ектора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі