На Великдень готувати смачну паску можна не тільки з пухкого ванільного тіста чи ніжного сиру, а й з м'яса. Подають гарячої та холодною. Ця ситна страва привертає увагу ще й незвичайною начинкою: соковите м'ясо ідеально поєднується з вареними яйцями.
Інгредієнти:
1 ст. л. панірувальних сухарів
2 цибулини
сіль і перець чорний мелений
Для прикрас:
1 варена морква
2 ст. л. майонезу
Приготування:
М'ясо пропустити через м'ясорубку. Почистити й порізати кубиками цибулю. Обсмажити до золотистого кольору.
7 яєць відварити. У фарш додати сіль і спеції, 2 сирих яєць, обсмажену цибулю і панірувальні сухарі. Перемішати.
Силіконову форму помастити олією і викласти половину фаршу і 7 очищених яєць.
Потім покрити їх іншим фаршем. У духовку на дно слід поставити глибоке деко з водою.
Пектипася паска має трохи більше години при температурі спочатку 190, а потім 160 градусів.
Коли страва повністю охолоне, можна виймати з форми.
Прикрасити майонезом, зеленню та морквою.
Коментарі