Вечеря вийде ідеально, якщо приготуєте курячі стегенця.
Цю страву оцінять і попросять ще подати до столу усі, кого нею нагодуєте.
Рецептом курячих стегенець у медово-соєвому соусі з часником та імбирем поділився шеф-кухар і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво.
"У холодний період все більше хочеться ситних та пряних страв. Цей рецепт — для кожної господині. Мʼясо виходить дуже соковитим, ароматним, з приємно-солодкуватою скоринкою", - каже Ектор Хіменес-Браво.
Під час приготування з м'яса виділяється смачний натуральний сік, який змішується з пікантним соусом з меду, соєвого соусу, часнику та імбиру. Завдяки цьому курячі стегенця виходять соковитими, ніжними та насиченими смаком. І на це вам знадобиться лише кілька хвилин приготування.
Інгредієнти
Курячі стегна з гомілкою - 4 шт.
Крохмаль кукурудзяний - 30 г
Перець чорний мелений за смаком
Соус соєвий - 100 мл
Мед -30 г
Імбир мелений - 20 г
Часник, зубчики - 3 шт.
Олія - 50 мл
Кунжут білий - 40 г
Як приготувати
Зі стегон зріжте м'ясо, посоліть, поперчіть, обваляйте в кукурудзяному крохмалі та обсмажте шматочки на олії, по чотири хвилини з кожного боку.
Соєвий соус, мед, натертий часник та імбир обʼєднайте й перемішайте. Вилийте на сковороду і доведіть до кипіння.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курка у карамельному соусі з відвареним рисом - ідеальний варіант для сімейної вечері
Викладіть шматочки м'яса в соус і обсмажте ще по дві хвилини з кожного боку.
Посипте готове м'ясо кунжутом та подавайте до столу.
Куряче філе вийде надзвичайно ніжним та соковитим, якщо під час приготування додати один напій.
М'ясо буде танути в роті, якщо наприкінці влиєте трохи молока.
Коментарі