понеділок, 12 вересня 2016 15:20

У сирний чізкейк з шоколадним печивом додають розтоплений білий шоколад

Чізкейк багато хто називає лінивим тортом. Готувати його легко, навіть духовки не варто вмикати. А на смак він виходить як вишуканий десерт. Головне, відповідно його прикрасити. Поєднання шоколадного печива та розтопленого білого шоколаду сплітаються у нову картину смаку. Текстура торту настільки ніжна, що просто тане в роті.

Автор: liveinternet.ru
 

Інгредіенти:

Для основи:

140 г шоколадного печива

30 г розтопленого вершкового масла

Для сирної начинки:

400 г домашнього сиру

200 г розтопленого білого шоколаду

150 г вершків 33%

4 шт побрібненого шоколадного печива

1 ст л швидкорозчинного желатину

збиті вершки і полуниця для прикраси

Приготування:

Печиво з маслом подрібнити в блендері, поки маса не стане схожою на мокрий пісок. Утрамбувати нею дно рознімної форми або кондитерського кільця. Поставити в холодильник на 20 хвилин.

Желатин замочити в 4 ст л холодної кип'яченої води на час вказаний на упаковці.

У чашу блендера викласти сир, вершки і розтоплений шоколад. Зробити масу однорідною.

Желатин прогріти в мікрохвильовці до розчинення і додати до сиру. Ще раз добре збити.

Читайте також: Яскравий ванільно-малиновий торт прикрашають м'ятою

Всипати крихти з печива, перемішати і викласти масу поверх основи.

Поставити в холодильник на кілька годин. Перед подачею обережно витягти з форми, прикрасити збитими вершками і ягодами або фруктами.

Зараз ви читаєте новину «У сирний чізкейк з шоколадним печивом додають розтоплений білий шоколад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі